Επιστροφές

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, εξαιρουμένων των εσώρουχων και μαγιό για λόγους υγιεινής, εντός 15 ημερών από την μέρα παραλαβής τους αποστέλλοντας τα ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:

 

 URBAN STYLE (ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ 34-36 ΑΛΙΜΟΣ 174 55

 

Αλλαγές και επιστροφές γίνονται επίσης δεκτές με την απόδειξη αγοράς και στο κατάστημά μας.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • Επικοινωνήστε την ίδια μέρα ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα με το κατάστημα στο 2109802962
  • Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
  • Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)
  • Το προϊόν βρίσκεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με αυτήν που παραλήφθηκε.

 

 Σε περίπτωση αλλαγής κάποιου προϊόντος, η διαδικασία επιστροφής πρέπει να γίνει με την εταιρία Easy Mail και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το κατάστημα  (χρέωση παραλήπτη).

Τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

 Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος, αν δεν επιθυμείτε να γίνει αντικατάσταση με κάποιο άλλο προϊόν, μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων.

 Όλες οι επιστροφές ελέγχονται και εντός 7-10 ημερών επιστρέφεται στον καταναλωτή η αξία των προϊόντων με αντίστοιχο τρόπο σχετικά με αυτόν που επιλέχτηκε κατά την πληρωμή. Στην περίπτωση της πληρωμής με αντικαταβολή η πίστωση μπορεί να γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό του αγοραστή. Δεν επιστρέφονται πιθανά έξοδα μεταφορικών, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων. Στην περίπτωση που η επιστροφή των προϊόντων αφορά αντικείμενο/α που στάλθηκαν χωρίς κόστος μεταφορικών λόγω συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 50€ και ζητηθεί επιστροφή χρημάτων τότε το επιστρεφόμενο ποσό ισούται με την αξία του/των προϊόντος/ων που αγοράστηκαν μείον 10€.